Eskİ Kaşar
Mevsimine göre pastörize ( İnek,keçi,koyun) süt, peynir mayası ve tuz. TS1018 - TS11046 - TS11044 standardındaki sütlerden pastörize edilerek üretilmiştir. +3 derece ile +5 derece arasında orjinal ambalajında muhafaza ediniz. En az 120 gün olgunlaştırılarak
piyasaya arz edilmiştir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 15.11.2001 tarih ve 22-04026 sayılı izni ile üretilmiştir. Tipi: Tam Yağlı ( Kuru madde minimum %45 yağ içerir.) gıda kodeksine uygundur. ISO
9001:2015 ve ISO 22000:2005 Gıda güvenliği yönetim sistemi ile üretilmiştir.
Ürün Gramajları
Çirozlar Tam Yağlı Eski Kaşar 250 Gr.
Çirozlar Tam Yağlı Eski Kaşar 350 Gr.
Çirozlar Tam Yağlı Eski Kaşar 450 Gr.