Firma Profili :

Baba İbrahim Çirozlar 1956 yılında Enez Büyükevren Köyü'nde mevsimlik mandırada kaşar peyniri imalatına başladı. İşletmemiz 1976 yılından itibaren İbrahim Çirozlar ve Oğulları Koll. Şti. olarak devam etti. 1984'te beyaz peynir imalatına da başlayarak bugün faaliyet gösterdiği Meryemçeşme mevkiindeki tesislerine geçti. 1996 yılında statüsünü değiştirip, bugünkü Çirozlar Süt Mamülleri Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. statüsünü almıştır. 2007 yılında yaptığı yeni yatırımlarla  modern teknoloji ürünlerini kullanarak üretim yelpazesini genişletmiş, yelpazesine; yoğurt, ayran, kaymak, günlük pastorize süt gibi çeşitleri de ekleyerek üretim kapasitesini yükseltmiştir.

Kurulduğu tarihteki günlük süt işleme kapasitesi 5 ton olan işletmemiz  bugün toplam 2000 metrekarelik sahada günlük 60 ton süt işleme kapasitesine ulaşmıştır. Enez ve civarı köylere kurmuş olduğumuz süt toplama tesislerimizde soğutulan günlük sütler hijyenik şartlar korunarak fabrikaya ulaştırılmakta ve imalatta kullanılmaktadır. Çirozlar olarak tüm ürünlerimiz Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca onaylanan Gıda Sicil ve Üretim Sertifikalarına sahiptir.

Kalite Politikamız:

Gıda sektöründe standartlaşarak yüksek kaliteli ve güvenli süt ürünleri üretmek için tüm dünyanın kabul ettiği ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi ile çalışıyoruz. Müşterilerimize beklentilerinin üzerinde en iyi lezzeti gıdada hijyen anlayışıyla standartlarımızı bozmadan sunabilmek kalite politikamızın temelini oluşturmaktadır.

Kalite Yönetim Sistemimiz, etkin gıda güvenliğini sağlayabilmek amacıyla, üretim sürecinin tüm aşamalarında sağlık ve hijyen koşullarının etkin şekilde oluşturulabilmesi için  ISO22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi uygulamaları ile de destekleniyor.

anasayfa | hakkımızda | sertifikalar | insan kaynakları | iletişim
© 2006-2008 Çirozlar Süt Mamülleri Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. tasarım: ikovan