Eskİ Kaşar

Mevsimine göre pastörize ( İnek,keçi,koyun) süt, peynir mayası ve tuz. TS1018 - TS11046 - TS11044 standardındaki sütlerden pastörize edilerek üretilmiştir. +3 derece ile +5 derece arasında orjinal ambalajında muhafaza ediniz. En az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 15.11.2001 tarih ve 22-04026 sayılı izni ile üretilmiştir. Tipi: Tam Yağlı ( Kuru madde minimum %45 yağ içerir.) gıda kodeksine uygundur. ISO 9001:2015 ve ISO 22000:2005 Gıda güvenliği yönetim sistemi ile üretilmiştir.
Ürün Gramajları
Çirozlar Tam Yağlı Eski Kaşar 250 Gr.
Çirozlar Tam Yağlı Eski Kaşar 350 Gr.
Çirozlar Tam Yağlı Eski Kaşar 450 Gr.

demo